TIL STARTSIDEN AF HELE BADEMENAGERIET      

 

Sådan har badeværelset set ud undervejs...
Og der er laaang vej endnu!

  

 

 

Rørerne blev skiftet. Der blev gjort klart til at sætte en kasse rundt om de irriterende rør i badet. 3 af de 4 rør i kassen er nu nye.

Gulv og vægge er blevet fedtet ind i vådrums-noget, og der er lavet en 10 cm høj kant mellem bruseniche og resten af det enorme bade rum.

Det er blevet efterår. Det er d. 1. sept. og der nu begynder det at ligne noget. Gulvet er lagt og den ene af de tre sider i brusenichen er næsten færdig. Synes faktisk det ser helt godt ud...men det er stadig svært at forestille sig det færdige resultat.

 
Mærkeligt at tænke på, at der skal være vaskeskab over det ene af de huller og toilet over det andet.

 
Mureren er stadig i gang med snore og mystiske maskiner. Der ligger halve fliser, tegninger med planer, et toilet (!) spredt ud over gulvet i entreen og stuen er fyldt med elementer og brusedør.

 

  

 

Copyright ® 2005.   www.noerlev.com

PROJEKT BADEVÆRELSE

 WWW.NOERLEV.COM
BAD ... SE FOTOS FRA PROCESSEN

 

Første dagen blev alt pillet ned. Toilettet mistede totalt vandfølingen og var derefter ubrugeligt. Det er senere blevet flyttet ud midt i entreen.
Her er kassen så blevet sat op. Terrazzoen på gulvet er væk. Der er støbt nyt gulv, som er blevet løftet godt 1 cm. Der er kommet et ekstra afløb, således at vandet fra badet ikke længere skal løbe under vasken for at finde afløbet. 

Lige et "closer look" på fliserne... og på murerens "Georg Gearløs" ting og sager.
Der er ikke fuget endnu.

Der er gjort klar til udluftnings-ventilator ... ny ting ... sat vandrør (??? ja, nu er jeg jo ikke vvs'er, vel!!) frem til blandings-batteriet til bruseren. Og så er der blevet fræset sådan nogle lange huller(!!) i væggen, så der kunne blive trukket rundt med el-ledningerne.